AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşeğe binmek

Kahve falında eşeğe binmek

Kahve falında eşeğe binmek önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşeğe binmek gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında eşeği binmek ticaretinin hızlanacağına, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine alamet eder.

Kahve falında attan inip eşeğe binmek fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına işarettir.

Kahve falında semersiz eşeğe binmek burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşeğe binmek hayırlı haberler duyacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında eşek arabasına binmek aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, kendisine istediklerini nasip edeceğine işarettir.

Kahve falında semerli eşeğe binmek zorlu bir dönem geçirileceğine, rahata kavuşmaya inanılır.

Kahve falında eşekten inip ata binmek rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına yorulur.

Kahve falında siyah eşeğe binmek falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir