AnaSayfa / Genel / Kahve falında semersiz eşeğe binmek

Kahve falında semersiz eşeğe binmek

Kahve falında semersiz eşeğe binmek çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, işlerinin karışacağına, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında semersiz eşeğe binmek gördüyseniz:

  • Sevdiğinizle bir yola çıkabilirsiniz.

Kahve falında semerli eşeğe binmek işlerinde verimin artacağına, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına inanılır.

Kahve falında semersiz eşeğe binmek kötü ve zor günler yaşanacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında eşek semeri görmek onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına işarettir.

Kahve falında semerli eşek görmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, sevineceğine delalettir.

Kahve falında semersiz ata binmek büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında semer görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına delalettir.

Kahve falında at semeri görmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında semersiz at görmek kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir