AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşek ve inek görmek

Kahve falında eşek ve inek görmek

Kahve falında eşek ve inek görmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına tabir olunur.

Kahve falında eşek ve inek gördüyseniz:

  • Bazı olayların çözülmesini ta da işlerin halledilmesini istiyorsanız, tartışmak veya iğneleyici laflar kullanmak yerine, daha yapıcı olmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında inek ve eşek görmek sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine işaret eder.

Kahve falında inek eşek görmek hedeflerini gerçekleştireceğine, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşek ve inek görmek yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında at eşek inek görmek önemli ve büyük adımlar atacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşek kesildiğini görmek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşek arısı sokması görmek dünya mallarının çoğalacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşek dışkısı görmek iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına yorulur.

Kahve falında eşek tepmek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, kötü günler yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir