AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıpalı eşek görmek

Kahve falında sıpalı eşek görmek

Kahve falında sıpalı eşek görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, kısmetin ve şansın açılacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, ruhen rahatlığa erileceğine, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, şansının bir ömür yaver gideceğine, birlik ve dayanışma halinde olacağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında sıpalı eşek gördüyseniz:

  • Sizi hazırlıksız yakalayarak sorulara boğan kişiler olabilir.

Kahve falında eşek ve sıpasını görmek anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına delalettir.

Kahve falında sıpalı eşek görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşek ve sıpa görmek kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşek sıpa görmek bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, kimseye borçlanmayacağına delalet eder.

Kahve falında sıpa görmek sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, akıllı adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında sıpalar görmek hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına delalettir.

Kahve falında sıpa kesmek âlim kimselerden feyz alacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine işaret eder.

Kahve falında sıpa sevmek el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, eksiklerinin farkına varacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir