AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşeğin doğurduğunu görmek

Kahve falında eşeğin doğurduğunu görmek

Kahve falında eşeğin doğurduğunu görmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, huzurun ve sükûnetin geleceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, hayır duaları alınacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşeğin doğurduğunu gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi geliştirmek için göstereceğiniz gayret sevdiğiniz ya da önemsediğiniz kişileri şaşırtabilir.

Kahve falında eşek doğurduğunu görmek hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında eşek doğurmak uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, rahatsızlık duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında doğuran eşek görmek yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında eşek doğurtmak düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine işarettir.

Kahve falında eşeğin doğurduğunu görmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına delalettir.

Kahve falında eşek ve yavrusu görmek işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına delalet eder.

Kahve falında eşek ve katır görmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında bir eşek görmek sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, azalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir