AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşek doğurmak

Kahve falında eşek doğurmak

Kahve falında eşek doğurmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, hayırlı işe işaret eder.

Kahve falında eşek doğurmak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, yeni tanıştığınız kimselerden gelen her teklifi şüpheyle karşılamalısınız.

Kahve falında eşek doğurduğunu görmek sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına yorulur.

Kahve falında eşek doğurtmak uğradığı zararları telafi edeceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında doğuran eşek görmek her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşeğin doğurduğunu görmek büyük başarılara kazanılacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşek doğurmak kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine alamet eder.

Kahve falında eşekle konuşmak çok büyük üzüntüler duyacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine alamet eder.

Kahve falında yavru eşek görmek bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına tabir olunur.

Kahve falında eşek arabası görmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir