AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğuran eşek görmek

Kahve falında doğuran eşek görmek

Kahve falında doğuran eşek görmek işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine işaret eder.

Kahve falında doğuran eşek gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren konulardan veya kulaktan dolma bilgilere göre hareket etmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında eşeğin doğurduğunu görmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşek doğurmak çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında eşek doğurduğunu görmek zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına işarettir.

Kahve falında doğuran eşek görmek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine tabir olunur.

Kahve falında eşek doğurtmak projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında inek ve eşek görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında at veya eşek görmek eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine delalet eder.

Kahve falında eşek ve at görmek kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, problemlerinin çözüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir