AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir eşek görmek

Kahve falında bir eşek görmek

Kahve falında bir eşek görmek makbul olan şeylere, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir eşek gördüyseniz:

  • Yani zihinsel yönden güçlü olmanıza rağmen konuşmalarda bazı sıkıntılar çekebilirsiniz.

Kahve falında eşekle yük taşımak geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşek anırması duymak dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına delalet eder.

Kahve falında insanı eşek olarak görmek endişe veren durumların düzeleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında eşeğe binmek büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sıpalı eşek görmek kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, çok büyük üzüntü duyacağına işarettir.

Kahve falında eşekle yolculuk yapmak sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında eşek başı görmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, yüzünün hep güleceğine alamet eder.

Kahve falında eşek çekmek hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir