AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşek doğurduğunu görmek

Kahve falında eşek doğurduğunu görmek

Kahve falında eşek doğurduğunu görmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, acı veren durumların vuku bulacağına, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, fal sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşek doğurduğunu gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren hoş olmayan durumlar söz konusu olabilir veya hoş olmayan gelişmelerle yüz yüze gelebilirsiniz.

Kahve falında eşek doğurtmak verimin her geçen gün artacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında doğuran eşek görmek güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına yorulur.

Kahve falında eşeğin doğurduğunu görmek hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşek doğurduğunu görmek helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, kişinin her türlü zenginliğine alamet eder.

Kahve falında eşek doğurmak insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük eşek görmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine işaret eder.

Kahve falında eşek sidiği görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında eşeğe binmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir