AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşeğe yük yüklemek

Kahve falında eşeğe yük yüklemek

Kahve falında eşeğe yük yüklemek başını yastığa daha rahat koyacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, zor ve kötü günler geçireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına işarettir.

Kahve falında eşeğe yük yüklemek gördüyseniz:

  • Zorluk çeken veya sorunları olan bir kişiye yardım etmeniz gerekebilir.

Kahve falında eşeğe yük yüklemek yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, büyük manevi zararlar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında arabaya yük yüklemek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında yük yüklemek uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında kamyona yük yüklemek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına tabir olunur.

Kahve falında deveye yük yüklemek olumsuz olaylarla karşılaşacağına, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ata yük yüklemek yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşek yüklemek maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında toprak yüklemek güzel bir gelecek sahibi olunacağına, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir