AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynuzlu eşek görmek

Kahve falında boynuzlu eşek görmek

Kahve falında boynuzlu eşek görmek solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında boynuzlu eşek gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya evinizle bağlatılı geleceğinizi ilgilendiren konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında boynuzlu eşek görmek kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, her konuda şansın yaver gideceğine alamet eder.

Kahve falında büyük boynuz görmek helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, umutlarına, hayallerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında boynuzlu deve görmek iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine delalet eder.

Kahve falında boynuzlu sığır görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına rivayet eder.

Kahve falında tek boynuzlu ata binmek yenileneceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boynuz çıktığını görmek küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına delalet eder.

Kahve falında boynuzlu keçi sürüsü görmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, dünya malına kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında boynuzlu tosun görmek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir