AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir insanı eşek olarak görmek

Kahve falında bir insanı eşek olarak görmek

Kahve falında bir insanı eşek olarak görmek olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, kazaya ve belaya yakın olacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında bir insanı eşek olarak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı endişeleri taşıdıkları görüntüsü veren kişilerin asıl yüzleri ortaya çıkabilir.

Kahve falında eşek kafalı insan görmek uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında insanı eşek görmek işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, bedeninin şifa bulacağına delalettir.

Kahve falında bir insanı eşek olarak görmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine yorulur.

Kahve falında insanı eşek olarak görmek hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında eşek satmak kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına delalettir.

Kahve falında eşek boku görmek hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında evde eşek görmek akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşek gezdirmek kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir