AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşek ölüsü görmek

Kahve falında eşek ölüsü görmek

Kahve falında eşek ölüsü görmek kişinin zor günlerden geçeceğine, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, bazı tartışmalar yaşayacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşek ölüsü gördüyseniz:

  • Bazı fırsatlar belli nedenlerle iyice belirgin hale geliyor.

Kahve falında ölü eşek arısı görmek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü eşek görmek elinin kolunun bağlanacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Kahve falında eşek ölüsü görmek kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine delalet eder.

Kahve falında eşeğe sarılmak her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, Allah’ın inayetini kazanacağına delalettir.

Kahve falında iki başlı eşek görmek çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine işarettir.

Kahve falında eşek çekmek sırların ortaya çıkmasına, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya işaret etmektedir.

Kahve falında karanlıkta eşek görmek kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşekle su taşımak birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, aile hayatının sorunlarla dolacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir