AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşek sütü görmek

Kahve falında eşek sütü görmek

Kahve falında eşek sütü görmek yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, yeni kararlar alınacağına, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında eşek sütü gördüyseniz:

  • İşlerinize ya da ilişkilerinize karışmaya çalışan veya hakkınızda dedikodular üreten kişiler olabilir.

Kahve falında eşek sütü içmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına alamet eder.

Kahve falında eşek sütü görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşek sütü sağmak çok önemli başarılar elde edileceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına delalet eder.

Kahve falında eşek ısırmak maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında eşeğin doğurduğunu görmek verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına inanılır.

Kahve falında iki eşek görmek kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına işaret eder.

Kahve falında at eşek inek görmek daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, kendisini çaresiz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sıpalı eşek görmek sağlığının yerinde olacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir