AnaSayfa / Genel / Kahve falında su içmeye çalışmak

Kahve falında su içmeye çalışmak

Kahve falında su içmeye çalışmak maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, kişinin afiyette kalacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, rahat bir hayata adım atacağına, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, aile içinde huzurunun yerinde olacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su içmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Yapılması gereken şeyleri kendinizin yürürlüğe koyması gerekiyor.

Kahve falında su içmeye çalışmak maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında sigara içmeye çalışmak temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hap içmeye çalışmak elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında içki içmeye çalışmak mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, rakiplerini arkasında bırakacağına işarettir.

Kahve falında ağlayan bebeği susturmaya çalışmak çok büyük bir işe girileceğine, birlikteliğe başlayacağına delalettir.

Kahve falında kuzuya su içirmek duygularını açığa vuracağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına delalettir.

Kahve falında içi su dolu kuyu görmek hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasına su içirmek zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir