AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşeği binmek

Kahve falında eşeği binmek

Kahve falında eşeği binmek hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, sıkıntıların artacağına, stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine alamet eder.

Kahve falında eşeği binmek gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlara çekilebilir, karşıt görüşlü kişilerle yüzyüze getirilmeye çalışılabilirsiniz.

Kahve falında attan inip eşeğe binmek kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine işarettir.

Kahve falında eşeğin üstüne binmek erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, hayatının karışacağına delalettir.

Kahve falında eşek arabasına binmek içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına tabir olunur.

Kahve falında eşeğe binmek hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında semersiz eşeğe binmek bunun kendisine büyük güç vereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşeği binmek yürek yakan biri haline geleceğine, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine işarettir.

Kahve falında semerli eşeğe binmek sabit geliri olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz eşeğe binmek kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir