AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşarp takmak

Kahve falında eşarp takmak

Kahve falında eşarp takmak yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, fal sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında eşarp takmak gördüyseniz:

  • Belli tepkiler vermeden ya da sonuç çıkartmadan önce sakinleşmelisiniz.

Kahve falında kırmızı eşarp takmak bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah eşarp takmak çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının eşarbını takmak günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başa eşarp takmak saygı değer bir konuma çıkacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına işarettir.

Kahve falında yeşil eşarp takmak çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına alamet eder.

Kahve falında boynuna eşarp takmak hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında mavi eşarp takmak hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına tabir olunur.

Kahve falında ipek eşarp takmak neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, sorunların teker teker aşılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir