AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynuna eşarp takmak

Kahve falında boynuna eşarp takmak

Kahve falında boynuna eşarp takmak onların önüne geçeceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, küskünlüklerin oluşacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, yeni planlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında boynuna eşarp takmak gördüyseniz:

  • Sabırsız davranışlar veya ani tepkiler ilişkilerde zorlanmalara veya kopuşlara neden olabilir.

Kahve falında boynuna eşarp takmak beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, ticaret sektörüne atılacağına tabir olunur.

Kahve falında turuncu eşarp takmak gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başa eşarp takmak iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşarp takmak yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına delalet eder.

Kahve falında kahverengi eşarp takmak kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında renkli eşarp takmak evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah eşarp takmak kimseyle konuşmayacağına, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lacivert eşarp takmak helal ekmek yeneceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir