AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi eşarp takmak

Kahve falında mavi eşarp takmak

Kahve falında mavi eşarp takmak herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi eşarp takmak gördüyseniz:

  • Zaten kafanızda olayı şekillendirmiş bulunuyorsunuz.

Kahve falında mavi eşarp takmak gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine işaret eder.

Kahve falında mavi renk eşarp takmak onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni eşarp takmak borçlarının ödeneceğine, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine işarettir.

Kahve falında ipek eşarp takmak karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarı eşarp takmak mutlu günler göreceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında siyah eşarp takmak kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına yorulur.

Kahve falında lacivert eşarp takmak ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının eşarbını takmak bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir