AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil eşarp takmak

Kahve falında yeşil eşarp takmak

Kahve falında yeşil eşarp takmak hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, sıkıntılarının daha da artacağına, darp edileceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, düzenli bir işe girileceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, rahat bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil eşarp takmak gördüyseniz:

  • Bazı konular aniden alevlenebilir ya da maddi açıdan ani gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında yeşil eşarp takmak sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına delalet eder.

Kahve falında kahverengi eşarp takmak en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına işaret eder.

Kahve falında mavi renk eşarp takmak düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, mutluluk ve huzur bulacağına delalettir.

Kahve falında lacivert eşarp takmak kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı eşarp takmak ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında turuncu eşarp takmak kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı eşarp takmak ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına alamet eder.

Kahve falında ipek eşarp takmak sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir