AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah eşarp takmak

Kahve falında siyah eşarp takmak

Kahve falında siyah eşarp takmak yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, zor durumda bırakacağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, büyük rahatlık yaşanacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah eşarp takmak gördüyseniz:

  • Sizden yardım isteyen kişilerin şikayetleri sizinkilerden daha az sayıda veya daha önemsiz olabilir.

Kahve falında siyah eşarp takmak dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine tabir olunur.

Kahve falında lacivert eşarp takmak yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil eşarp takmak yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boynuna eşarp takmak para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine alamet eder.

Kahve falında yeni eşarp takmak hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında renkli eşarp takmak hedeflerine yaklaşacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında eşarp takmak bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının eşarbını takmak kazançlı işlere gireceğine, yeni bir araca sahip olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir