AnaSayfa / Genel / Kahve falında başa eşarp takmak

Kahve falında başa eşarp takmak

Kahve falında başa eşarp takmak daha isabetli kararlar alacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında başa eşarp takmak gördüyseniz:

  • İddiacı bir yapı gösterebilirsiniz.

Kahve falında başa eşarp takmak çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında başa eşarp örtmek yol alacağına, dikkat çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başında eşarp görmek kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında başına eşarp bağlamak harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, tövbe etmeye rivayet eder.

Kahve falında başına eşarp örtmek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, gözünün de gönlünün de doyacağına inanılır.

Kahve falında başında mavi eşarp görmek sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına işaret eder.

Kahve falında başını eşarpla örtmek ortamın bir hayli gerileceğine, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına delalet eder.

Kahve falında eşarp takmak rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir