AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının eşarbını takmak

Kahve falında başkasının eşarbını takmak

Kahve falında başkasının eşarbını takmak böylece işlerini yoluna sokacağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına, bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine yorulur.

Kahve falında başkasının eşarbını takmak gördüyseniz:

  • İlerlemek akşam saatlerine göre daha kolay olabilir.

Kahve falında yeni eşarp takmak herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, donatacağına inanılır.

Kahve falında başa eşarp takmak büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil eşarp takmak büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına işarettir.

Kahve falında mavi renk eşarp takmak onlar sayesinde moral bulacağına, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında mavi eşarp takmak hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına yorulur.

Kahve falında ipek eşarp takmak ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lacivert eşarp takmak emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı eşarp takmak iyi gelir getiren işler yapılacağına, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir