AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipek eşarp takmak

Kahve falında ipek eşarp takmak

Kahve falında ipek eşarp takmak uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kendisini iyi hissedeceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ipek eşarp takmak gördüyseniz:

  • Karşı taraf kendi çıkarları için, sizden fayda sağlamaya çalışabilir.

Kahve falında ipek eşarp takmak yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı ipek eşarp görmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına yorulur.

Kahve falında ipek eşarp almak kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına delalet eder.

Kahve falında ipek eşarp görmek ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kahverengi eşarp takmak herkesin şaşırtılacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boynuna eşarp takmak uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı eşarp takmak üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi eşarp takmak musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir