AnaSayfa / Genel / Kahve falında eş koca görmek

Kahve falında eş koca görmek

Kahve falında eş koca görmek kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına alamet eder.

Kahve falında eş koca gördüyseniz:

  • Bir uyarım var; Aşk ilişkilerinizde duygusallığı abartma eğilimindesiniz.

Kahve falında eş koca görmek aile bireylerinden biri ile tartışacağına, aile içinde her şeyin yolunda olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşini kocasını görmek bereket ve zenginlik elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocasının eşini aldattığını görmek uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kocasının eski eşini görmek kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, falı kapatan kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında kocanın eski eşini görmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, kötü günlerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocanın uzvunu görmek daha büyük başarılar kazandıracağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine işarettir.

Kahve falında kocanın aldatması görmek alim ve bilge insan olacağına, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocayı sarhoş görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir