AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının eşini aldattığını görmek

Kahve falında kocasının eşini aldattığını görmek

Kahve falında kocasının eşini aldattığını görmek yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, doyasıya sefasını süreceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, manevi huzurdan da nasipleneceğine işarettir.

Kahve falında kocasının eşini aldattığını gördüyseniz:

  • Yurtdışı bağlantılı işler, yabancılarla ilişkiler, seyahatler, eğitim, hukuk veya medya konularında yenileyici etkiler veya yeni olanaklar kendini gösterebilir.

Kahve falında kocasının eşini aldattığını görmek istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına tabir olunur.

Kahve falında aldatan koca görmek onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine alamet eder.

Kahve falında kocanın aldattığını görmek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocanı aldattığını görmek evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocan tarafından aldatılmak eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kocasının başka kadınla aldattığını görmek fal sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocasını aldatan kadın görmek hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocayı aldattığını görmek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir