AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının eski eşini görmek

Kahve falında kocasının eski eşini görmek

Kahve falında kocasının eski eşini görmek doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına, fesatlıklar içinde kalınacağına, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, helal rızık yiyeceğine, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında kocasının eski eşini gördüyseniz:

  • Belli hedeflerinizi ilgilendiren veya işinizle ilgili konularda harekete geçmeli veya aktif rol almalısınız.

Kahve falında kocasının eski eşini görmek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, olumsuz haberler alacağına tabir olunur.

Kahve falında kocanın eski eşini görmek eldeki imkanların giderek azalacağına, uzun bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kocasının eşini aldattığını görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşini kocasını görmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına rivayet eder.

Kahve falında eş koca görmek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına yorulur.

Kahve falında eski kocayı evlenmiş görmek atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski kocayı öpmek işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski kocasıyla yeniden evlenmek mal ve varlık sahibi olacağına, şansının geri döneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir