AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocanın eski eşini görmek

Kahve falında kocanın eski eşini görmek

Kahve falında kocanın eski eşini görmek sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocanın eski eşini gördüyseniz:

  • Akrabalarınızla ilişkilerinizde duygularınızı göstermekten çekinebilirsiniz.

Kahve falında kocanın eski eşini görmek çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kocasının eski eşini görmek eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eş koca görmek planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine inanılır.

Kahve falında kocasının eşini aldattığını görmek beklenmedik kapıların açılmasına, güzel sözler işiteceğine yorulur.

Kahve falında eşini kocasını görmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında eski kocasıyla öpüşmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, kısmetinin de açılacağına inanılır.

Kahve falında kocasının eski sevgilisini görmek bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölen eski kocayı görmek huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, eline geçen kazancı boşa harcayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir