AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini kocasını görmek

Kahve falında eşini kocasını görmek

Kahve falında eşini kocasını görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, ağlayacağına, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşini kocasını gördüyseniz:

  • Fazla bilindik olmayan yolların denenmesinin ya da göz önünde olmamanın hayatın normal akışı üzerinde çok fazla etkisi olmayacağı gerçeği ortaya çıkabilir.

Kahve falında kocasının eski eşini görmek çaresiz durumlarda kalacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocasının eşini aldattığını görmek elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, rızkın genişlemesine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocanın eski eşini görmek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eş koca görmek işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, kendi ailesi ile de arasının açılacağına işaret eder.

Kahve falında eşini kocasını görmek iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine alamet eder.

Kahve falında kocasının araba aldığını görmek kalbini kıracağına, zorlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasını boğmak bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocasını baygın görmek parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir