AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık kabir görmek

Kahve falında açık kabir görmek

Kahve falında açık kabir görmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına işarettir.

Kahve falında açık kabir gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınızla veya meslektaşlarınızla gereğinden fazla bilgi paylaşabilirsiniz.

Kahve falında açık kabir görmek ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kabir kazmak çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kabirde gezmek içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birini kabirden çıkarmak beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında ölüyü kabirden çıkarmak sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına alamet eder.

Kahve falında kendini kabirin içinde görmek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında kabir yaptığını görmek parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabir yıkamak kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir