AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabir kazmak

Kahve falında kabir kazmak

Kahve falında kabir kazmak aniden evlilik kararı alacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, yaşamına renk geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kabir kazmak gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan yakınlarınızla ilgilenmeniz gerekebilir.

Kahve falında kabir kazdığını görmek kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kabir kazmak aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, yeni işlere ve projelere gireceğine alamet eder.

Kahve falında kabirde kendini görmek sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına delalet eder.

Kahve falında kabir ziyareti etmek her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine işarettir.

Kahve falında kabir ziyaret görmek kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, bazı büyük çalışmalar yapacağına işaret eder.

Kahve falında kabirde yatmak evlenme yolunda adım atacağına, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabir yıkamak borçlarının kapacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kabirden çıkmak sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir