AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabirde gezmek

Kahve falında kabirde gezmek

Kahve falında kabirde gezmek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, hayırlı kapılar açılacağına, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, çok yükseleceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına işarettir.

Kahve falında kabirde gezmek gördüyseniz:

  • Sizin için özel kişilerle planlar yapabilir, keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

Kahve falında kabirde gezmek yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kabir yıkamak yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, uzun bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kabir azabı çeken görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabirde çiçek görmek engellerin ortadan kalkacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabirde dua okumak düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına tabir olunur.

Kahve falında kabir başında kuruan okumak hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında açık kabir görmek hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabir üzerine yatmak günahların af olacağına, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir