AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü kabirden çıkarmak

Kahve falında ölüyü kabirden çıkarmak

Kahve falında ölüyü kabirden çıkarmak can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyü kabirden çıkarmak gördüyseniz:

  • Sizinle hiç bir ilişkisi olmasa bile çevrenizdeki kimseler yüzünden bir kavganın içinde olabilirsiniz.

Kahve falında ölüyü kabirden çıkarmak mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş birini kabirden çıkarmak kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına işaret eder.

Kahve falında kabirdeki ölüleri görmek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına alamet eder.

Kahve falında ölüyü topraktan çıkarmak şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına yorulur.

Kahve falında ölüyü mezarından çıkarmak bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine işarettir.

Kahve falında ölüyü çıkarmak konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine inanılır.

Kahve falında mezar kazıp ölüyü çıkarmak uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında mezardaki ölüyü çıkarmak tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir