AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini kabirin içinde görmek

Kahve falında kendini kabirin içinde görmek

Kahve falında kendini kabirin içinde görmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, hem verimi yükselteceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, maddi durumunun düzeleceğine, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini kabirin içinde gördüyseniz:

  • Aileniz, eşiniz ya da işlvereniniz size karşı despotça tutumlara girebilir.

Kahve falında evin içinde kabir görmek hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kabir içinde olmak büyük başarılara imza atılacağına, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ev içinde kabir görmek toplum içindeki saygınlığının artacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında kendini kabirin içinde görmek dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabirlerde dolaşmak çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabir azabı çektiğini görmek tatsız durumların yaşanacağına, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Kahve falında tek kabir görmek gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına delalettir.

Kahve falında kabirde ateş görmek karalar bağlayacağına, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir