AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini kabirden çıkarmak

Kahve falında ölmüş birini kabirden çıkarmak

Kahve falında ölmüş birini kabirden çıkarmak elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, hayatının da kolaylaşacağına, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, başka işler deneyeceğine, kazancını katbekat arttıracağına, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş birini kabirden çıkarmak gördüyseniz:

  • Bir süredir kafanızı karıştıran konularda kalbinizin sesine kulak vermeniz sizi doğru yere taşıyabilir.

Kahve falında ölüyü kabirden çıkarmak kafa olarak daha rahat edileceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş birini kabirden çıkarmak duyguların karşılık bulacağına, bunun için Allah’a şükredeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabir temizlemek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabir başında dua okumak sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kabir azabı çeken görmek zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına işaret eder.

Kahve falında kabir başında kuruan okumak giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabir üzerine yatmak kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında kabir taşımak bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir