AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkekten beyaz gül almak

Kahve falında erkekten beyaz gül almak

Kahve falında erkekten beyaz gül almak aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, çaresizleşeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına işaret eder.

Kahve falında erkekten beyaz gül almak gördüyseniz:

  • Kontrollü harcamalısınız.

Kahve falında erkekten beyaz gül almak gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkekten beyaz gül almak eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük beyaz gül görmek büyük bir mala sahip olacağına, düşmanlarımızı alt etmeye işaret etmektedir.

Kahve falında birinden beyaz gül almak kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, hayata karşı cesaretleneceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz gül toplamak şansının da döneceğine, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine işarettir.

Kahve falında beyaz gül açtığını görmek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, her açıdan farklılıklar olacağına inanılır.

Kahve falında sarı ve beyaz gül görmek illet hastalıklara tutulmayacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında mezarda beyaz gül görmek belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir