AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı ve beyaz gül görmek

Kahve falında sarı ve beyaz gül görmek

Kahve falında sarı ve beyaz gül görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, ünleneceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı ve beyaz gül gördüyseniz:

  • Tam pozisyon almışken veya bir yola girmişken meydana gelen gelişmeler planlarınızı bozuyor olabilir.

Kahve falında beyaz ve sarı gül görmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında sarı ve beyaz gül görmek aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında sarı beyaz gül görmek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında sarı pembe gül görmek her istediği şeyin gerçekleşeceğine, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza delalet eder.

Kahve falında sarı ve kırmızı gül görmek iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinden sarı gül almak genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı gül vermek konfor içinde yaşayacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine inanılır.

Kahve falında sarı gül koparmak başarılarının ve kazancının artacağına, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir