AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz gül toplamak

Kahve falında beyaz gül toplamak

Kahve falında beyaz gül toplamak iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bir sebeple kendi içine kapanacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz gül toplamak gördüyseniz:

  • Aksi tercihlerin zararını görebilirsiniz.

Kahve falında beyaz gül toplamak çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, yolunda gideceğine delalet eder.

Kahve falında mavi gül toplamak beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pembe gül toplamak afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı gül topladığını görmek yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında bahçeden gül toplamak kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine işaret eder.

Kahve falında gül toplamak üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında mezarlıktan gül toplamak rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında sarı gül toplamak işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir