AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz gül açtığını görmek

Kahve falında beyaz gül açtığını görmek

Kahve falında beyaz gül açtığını görmek endişeli durumların son bulacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, maddi açıdan ferahlayacağına, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz gül açtığını gördüyseniz:

  • Maddi veya ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda sıkıntı yaşanabilir.

Kahve falında beyaz gül açtığını görmek merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni açmış gül görmek maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında açan kırmızı gül görmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine işarettir.

Kahve falında açmış pembe gül görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında açmış gül görmek üzüntülerini bölüşeceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına delalettir.

Kahve falında gülün açtığını görmek kendisini aşan işlere kalkışacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Kahve falında gül açtığını görmek hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında açan gül görmek ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir