AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük beyaz gül görmek

Kahve falında büyük beyaz gül görmek

Kahve falında büyük beyaz gül görmek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, bol kazançlı günlere kavuşacağına, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük beyaz gül gördüyseniz:

  • Diğerlerinin beklentilerini veya rahatını değil kendi önceliklerinizi ön planda tutarak hareket etmelisiniz.

Kahve falında büyük beyaz gül görmek onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına delalettir.

Kahve falında büyük kırmızı gül görmek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük gül görmek hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok büyük gül görmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Kahve falında ölüden beyaz gül almak ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca tabir olunur.

Kahve falında birinin elinde beyaz gül görmek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında birinden beyaz gül aldığını görmek işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine beyaz gül vermek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir