AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden beyaz gül almak

Kahve falında birinden beyaz gül almak

Kahve falında birinden beyaz gül almak verilen emeğin boşa çıkmayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, helal rızka sahip olunacağına, stresli bir ortama gireceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına inanılır.

Kahve falında birinden beyaz gül almak gördüyseniz:

  • Çok fazla sayıda şeyle en verimli şekilde uğraşmanın yolunu en iyi siz biliyorsunuz.

Kahve falında pembe ve beyaz gül görmek endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz gül açtığını görmek sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğine beyaz gül vermek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi ve beyaz gül görmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz ve mor gül görmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz gül yaprakları görmek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında pembe beyaz gül görmek istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına delalet eder.

Kahve falında kuru beyaz gül görmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir