AnaSayfa / Genel / Kahve falında turuncu topuklu ayakkabı görmek

Kahve falında turuncu topuklu ayakkabı görmek

Kahve falında turuncu topuklu ayakkabı görmek hayatını stresten uzakta geçireceğine, stresin ve üzüntülerin biteceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında turuncu topuklu ayakkabı gördüyseniz:

  • Tamamlayıcı delil veya ipuçları ya da bilgiler elinize geçmeden yorum yapmamalısınız.

Kahve falında turuncu topuklu ayakkabı giymek iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, istediği noktalara geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında turuncu topuklu ayakkabı görmek sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında pembe topuklu ayakkabı görmek alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz topuklu ayakkabı giymek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabının topuğunun kırıldığını görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında topuklu ayakkabı kaybetmek gözyaşı dökeceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok yüksek topuklu ayakkabı görmek akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni siyah topuklu ayakkabı görmek dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir