AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı topuğu yaptırmak

Kahve falında ayakkabı topuğu yaptırmak

Kahve falında ayakkabı topuğu yaptırmak sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, aile hayatına adım atılacağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, bir konuda destek alacağına, onu borçtan kurtaracağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine işaret eder.

Kahve falında ayakkabı topuğu yaptırmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyi üzebilirsiniz.

Kahve falında yeşil topuklu ayakkabı giymek hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına delalet eder.

Kahve falında topuklu kadın ayakkabısı görmek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı topuğunun kırılmasını görmek günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzun topuklu ayakkabı giymek verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında turuncu topuklu ayakkabı görmek iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı topuklu ayakkabı giydiğini görmek rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, muradın olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabının topuğuna basmak uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında topuklu ayakkabı çalmak ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir