AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek topuklu ayakkabı görmek

Kahve falında yüksek topuklu ayakkabı görmek

Kahve falında yüksek topuklu ayakkabı görmek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, yüksek mevkilere getirileceğine, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, keyifleneceğine ve afiyette olacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, ümitsizliğe, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, borçlanacağına, işini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek topuklu ayakkabı gördüyseniz:

  • Baskılar yüzünden kayba da uğrayabilirsiniz.

Kahve falında çok yüksek topuklu ayakkabı görmek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah yüksek topuklu ayakkabı görmek çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah yüksek topuklu ayakkabı giymek çok büyük mutluluk yaşanacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz yüksek topuklu ayakkabı giymek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek topuklu ayakkabı giymek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek topuk ayakkabı giymek büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek topuklu ayakkabı görmek iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok yüksek topuklu ayakkabı giymek uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, büyük tartışmaların sonlanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir