AnaSayfa / Genel / Kahve falında topuklu ayakkabı giyen erkek görmek

Kahve falında topuklu ayakkabı giyen erkek görmek

Kahve falında topuklu ayakkabı giyen erkek görmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mallarının artacağına, alım zorluğu yaşamayacağına, güçlükle elde edilecek başarı, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında topuklu ayakkabı giyen erkek gördüyseniz:

  • Kafanızdan geçen şeyler üzerinde dikkatle düşünülmesi gereken fırsatlar olabilir.

Kahve falında bir erkeğin topuklu ayakkabı giydiğini görmek sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında erkekte topuklu ayakkabı görmek sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında topuklu ayakkabı giyen erkek görmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, tüm planların zamanında neticeleneceğine işarettir.

Kahve falında yüksek topuklu ayakkabı giymek zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı topuklu ayakkabı almak her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında topuklu kırmızı ayakkabı giymek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında mor topuklu ayakkabı görmek verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında lacivert topuklu ayakkabı görmek çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir