AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkekte kadın memesi görmek

Kahve falında erkekte kadın memesi görmek

Kahve falında erkekte kadın memesi görmek düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, verilen emeklerin heba olacağına, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine inanılır.

Kahve falında erkekte kadın memesi gördüyseniz:

  • Olaylara olumlu açıdan yaklaşmanızda fayda var.

Kahve falında erkek kadın memesi görmek çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden fal sahibinin asla dara düşmeyeceğine, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında erkekte kadın memesi görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına delalettir.

Kahve falında bir kadın memesi görmek isteklerin yerine geleceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında memesiz kadın görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına rivayet eder.

Kahve falında kadın memesi yalamak üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka kadının memesini görmek kötü yola sapmayacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında büyük kadın memesi görmek işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadın memesi tutmak tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir