AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka kadının memesini görmek

Kahve falında başka kadının memesini görmek

Kahve falında başka kadının memesini görmek fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, büyük adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında başka kadının memesini gördüyseniz:

  • Başkalarının görevlerini üstlenmeniz durumunda zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında başka bir kadının memesini görmek bol nimete kavuşacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka bir kadının memesinden süt aktığını görmek mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka kadının memesini görmek amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, hobilerine eğileceğine işarettir.

Kahve falında başka birinin memesini görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kadının memesini ellemek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, savurgan bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında erkekte kadın memesi görmek yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadın memesini emmek yeni duygular tadacağına, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadının memesini emmek sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir