AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeklik organı öpmek

Kahve falında erkeklik organı öpmek

Kahve falında erkeklik organı öpmek gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, keyfinin olmayacağına, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkeklik organı öpmek gördüyseniz:

  • Provokasyonlara tepki vermemenizde fayda var.

Kahve falında erkek organı öpmek dost ve akrabalarla paylaşılacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine işarettir.

Kahve falında erkek organını öpmek hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkeklik organı öpmek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkeğin organını öpmek hile ile mal elde edeceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek bebeğin organını görmek büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, sevdiklerinin hep yanında kalacağına delalet eder.

Kahve falında erkek kadın organı görmek hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek organına sahip olmak sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek organını ellemek kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir