AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek kadın organı görmek

Kahve falında erkek kadın organı görmek

Kahve falında erkek kadın organı görmek sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, makam ve söz sahibi olacağına, çok daha fazla mesai harcayacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek kadın organı gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızın ya da düzenlemelerin yeniden şekillendirilmesi veya üzerlerinde ufak tefek uyarlamalar yapılması gerekiyor olabilir.

Kahve falında kadında erkek organı görmek birçok firmadan iş teklifi geleceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek kadın organı görmek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadının erkek organı görmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadının erkek organı olduğunu görmek sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, sermaye elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadında erkeklik organı görmek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında kadını erkek organlı görmek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına işarettir.

Kahve falında erkekte kadın organı görmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, günahkar olacağı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadında erkek organı görmek işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir