AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesini ağır hasta görmek

Kahve falında annesini ağır hasta görmek

Kahve falında annesini ağır hasta görmek uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, kendini dinine daha fazla vereceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında annesini ağır hasta gördüyseniz:

  • Dekoratif değişiklikler yapabilir veya taşınabilirsiniz.

Kahve falında annesini ağır hasta görmek sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine işarettir.

Kahve falında ağır hastalandığını görmek gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında ağır hasta olduğunu görmek hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, dedikodu edeceğine delalettir.

Kahve falında ağır hasta birini görmek hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin ağır hasta olduğunu görmek komşularla ters düşüleceğine, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini ağır hasta görmek bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ağır hastayı iyileşmiş görmek sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağır hastanın iyileştiğini görmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir